Content Marketeer

Wat ga je doen?

Jij houdt je fulltime bezig met de productie en promotie van waardevolle content voor ondernemers in de breedste zin van het woord. Denk aan blogs, e-mail marketing en onderzoeken bomvol tips, trucs en interessante inzichten. Je begeleid de productie van heldere (animatie) video’s die onze producten uitleggen en gaat langs bij onze klanten voor interviews om op zoek te gaan naar inspirerende ondernemersverhalen. 

Daarnaast krijg je de volledige verantwoordelijkheid over onze social media kanalen en de creatieve invulling van onze e-mail marketing. Deze mag je naar eigen inzicht tot leven brengen met als doel: ondernemers inspireren en converteren!


Bij BridgeFund krijg je veel vrijheid (en verantwoordelijkheid) om de de dingen aan te pakken op jouw manier. Dat betekent natuurlijk niet dat je het allemaal alleen moet doen! Integendeel, je werkt nauw samen met de rest van het marketing team, bestaande uit: twee growth hackers, een data-analist, een designer, een developer en een team van externe specialisten; lees copywriters, fotografen, Google ads, SEO en Facebook specialisten en wie je ook maar nodig hebt om het beste uit jezelf en je rol te halen.


In het kort:

 • Strategie, planning en inhoud van de content bedenken
 • Creëren of begeleiden van de productie van content
 • Het beheren van de content kanalen zoals de website, social media & e-mail marketing

Wat wij zoeken in jou

Naast een creatief brein en een vlotte pen zijn woorden als ‘conversie’, ‘leads’ ‘A/B testen’ ‘funnels’ etc geen vreemden voor jou. Daarnaast ben je nieuwsgierig en doe je graag onderzoek naar de behoefte en problemen van onze klanten om content hierop af te stemmen. Fouten maken is geen enkel probleem, sterker nog, die worden juist toegejuicht. Experimenteren zonder fouten te maken is wat ons betreft niet mogelijk.  Om alle ballen hoog te houden is het wel zo handig als je gestructureerd en planmatig kunt werken. Je zult ten slotte niet alleen jezelf, maar ook anderen voor je aan het werk moeten zetten.

In het kort:

 • Je bent creatieve teamplayer met een vlotte pen
 • Online marketing is jou niet vreemd en je leert graag nieuwe dingen
 • Je werkt gestructureerd en bent goed in plannen

Onze collega’s over jou
‘Onze ideale collega is iemand die niet bang is om kritische vragen te stellen en ons verrast met toffe ideeën. Een doener die zin heeft om alles eruit te trekken dat erin zit! Er liggen enorm veel kansen om onze content marketing naar een volgend level te brengen. We missen iemand die deze rol met beide handen wil aangrijpen. Oja… en iemand die echt totaal niet kan tafeltennissen zodat wij ook een keer winnen…’  
- Team Marketing.


Wat krijg je van ons

 • Een fulltime baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen middels een Persoonlijk Ontwikkel Plan
 • Een belangrijke rol waarmee je echt een verschil maakt en waar je in kunt doorgroeien
 • Marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, laptop van de zaak en reiskostenvergoeding
 • Geheel verzorgde lunch, vrijmibo’s en de leukste bedrijfsuitjes (Hoogtepunt: Oktoberfest)
 • Mogelijkheid om je te ontspannen en je Playstation, tafeltennis en tafelvoetbal skills fijn te slijpen

Heb je nog vragen? 

Bel mij of stuur mij een whatsapp berichtje op: 06 18 69 24 50 en ik help je graag verder!Samantha Klumper

Happiness Officer


Ben je enthousiast? 

Druk dan heel gauw op die groene knop en solliciteer!


*(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)